Kotkan yrittäjät palkitsi Santalahti Resort & Bistron

Kotkan yrittäjät palkitsivat vuoden 2022 yritykseksi Santalahti Resort Oy:n. Kolme vuosikymmentä yrittäjinä toimineiden Jukka Markkolan ja Katriina Halles-Markkolan Santalahti Resort & Bistro on ollut viime vuodet voimakkaassa kasvussa. Majoitus ja matkailukohteesta on kasvanut tämän myötä kansallisesti ja kansainvälisesti yksi Kymenlaakson johtavista matkailubrändeistä.

 

”Viimeisen 20 vuoden aikana Santalahti Resort & Bistro on kehittänyt erityisesti laadukkaita ja ylellisiä majoitus- ja elämyspalveluita. Ensin rakennettiin vastaanotto-kahvila sekä 24 lomamökkiä. Sitten saunoja, kokous- ja juhlatiloja sekä luksushuoneistoja. Vuonna 2019 valmistui Villa Aava, joka on Suomenkin mittakaavassa yksi ylellisimmistä isoista luksus huviloista. Villaan mahtuu majoittumaan 18 henkilöä omissa 1–2 hlön huoneissaan. Tilaan mahtuu juhlimaan kerralla jopa 100 henkilöä, joten Aavalla onkin ollut paljon vientiä lukuisten hää- ja juhlatapahtumien näyttämönä. Myös yritykset ovat löytäneet Villa Aavan ja ottaneet sen hyvin vastaan kokousten sekä yritysjuhlien paikkana, erityisesti sen kokonaisuuden sekä monipuolisen muokattavuuden takia”, Markkola kertoo.

 

Viime vuonna auenneet lasiseinäiset Santa Glass Villat ovat tuoneet mahdollisuuden tarjota pariskunnille ja trendikkäitä kokemuksia etsiville luksusmajoitusta.

”Palveluita täydentää tämän kauden alussa auennut bistromme, johon olemme kehittäneet hyviä ruoka- ja juomatuotteita. Olemme tuoneet myös kulttuurin osaksi Santalahti Resortia kesällä bistrossa soineen live musiikin ja stand up komiikan muodossa. Uudistuneet palvelut on otettu erittäin hyvin vastaan”, Halles-Markkola iloitsee.

 

Yrittäjät antavat ison kiitoksensa tunnustuksesta henkilökunnalleen.

”Se ei yksistään riitä, että puitteet ovat hyvässä kunnossa, olemme onnekkaita että olemme saaneet loistavan henkilökunnan, joka on kuitenkin se Santalahti Resortin sykkivä sydän. He kohtaavat asiakkaamme päivittäin ja he osaltaan saavat myös asiakkaamme palaamaan aina uudelleen ja uudelleen. Olemme erittäin ylpeitä meidän työntekijöistämme, meillä on erittäin sitoutunut ja motivoitunut sekä idearikas työporukka, jolla on vahva yhteishenki.”

 

Santalahti Resort & Bistrossa on viiden tähden leirintäalueen lisäksi yhteensä 217 vuodepaikkaa, perinteikkäimmistä mökkimajoituksista aina ylellisiin luksus majoituksiin, saunamaailman kylmä- ja lämminvesialtaineen, monipuolisia kokous- ja catering vaihtoehtoja sekä monipuolista ohjelmaa sesonkiaikana tarjoavan bistron. Santalahti Resortissa työskentelee ympärivuotisesti kymmenen vakituista ja sesonkiaikana työntekijöiden määrä kasvaa neljäänkymmeneen.

 

Tutustu Santalahti Resort & Bistroon verkkosivulla Santalahti.fi/

The post Kotkan yrittäjät palkitsi Santalahti Resort & Bistron appeared first on Kotkan kaupunki.