KOTKAN YRITTÄJIEN UUSI JÄSEN KOMPASSIO OY

Yrittäjä Tiina Savia
tiina.savia@kompassio.fi
Vallikarintie 11, 48930 Kotka

Kumppanuutta henkilöstön hyvinvoinnin ja johtamisen kehittämiseen

Hei – olen Tiina Savia, valmentajayrittäjä ja melko tuore Kotkan Yrittäjien jäsen. Kotkalaisuus on minulle tullut jo äidinmaidossa, ja seutukunnan asiat ovat lähellä sydäntäni. Oma yritykseni Kompassio Oy täytti juuri kolme vuotta. Ennen yrittäjyyttä työskentelin erilaisissa esihenkilö-, johto- ja asiantuntijatehtävissä.

Ihminen työssä kuvaa parhaiten sitä, mihin osaamiseni ja intohimoni kohdistuu. Toteutan asiakkailleni valmennuksia ja kehitysprojekteja, joiden teemat liittyvät työkyvyn ja työhyvinvoinnin ylläpitämiseen, itsensä johtamisen taitoihin, esihenkilöiden johtamistaitojen kehittämiseen, tiimien vuorovaikutukseen, organisaation oppimiseen sekä erilaisten muutosten implementointiin organisaatioissa.

Asiakaskuntani muodostuu paikallisista pk-yrityksistä sekä kumppanuuksieni kautta hyvin erilaisista ja erikokoisista yrityksistä. Toimin kumppanivalmentajana Taitotalossa, Mercuria Prossa, Aiko Academyssa, Aava Virta -valmennusyksikössä ja Muutosturvaverkostossa. Työskentelen osin etänä kotoa Tiutisesta käsin ja osin asiakkaiden luona.

Liityin Kotkan Yrittäjiin, koska toivon sen madaltavan kynnystä verkostoitua vahvemmin kotipaikkakunnallani. Haluaisin omalta osaltani vaikuttaa yrittäjien mahdollisuuksiin tehdä kannattavaa bisnestä alueellamme ja uskon vahvasti, että yrittäjien välinen yhteistyö on yksi ratkaisevista keinoista yhteiseen menestykseen. Kovasti siis toivoisin tapaavani teitä yrittäjäkollegat, koska yhdessä olemme enemmän ja vahvempia!

Lisää minusta ja Kompassion toiminnasta löytyy verkkosivuilta https://kompassio.fi/. Jos haluat sparrata tai ideoida jotain yhteisiä kuvioita, ole yhteydessä!

Mukavaa ja menestyksekästä syksyä kaikille!