Päivi Ala-Vannesluoma on Kotkan uusi tekninen johtaja

Imatran kaupungininsinöörinä tällä hetkellä työskentelevä Päivi Ala-Vannesluoma on valittu Kotkan kaupungin uudeksi tekniseksi johtajaksi. Kaupunginhallitus päätti asiasta 17.4.

Kaupunginhallituksen mukaan Ala-Vannesluomalla on virkaa hakeneista vahvin kokemus teknisen johtajan toimialan kaltaisista tehtävistä, vahvin esihenkilökokemus ja osaaminen kunnallishallinnon osalta. Hänellä on myös vahvaa talous- ja hankintaosaamista sekä kokemusta valmius- ja turvallisuusasioista.

Haastattelun perusteella Ala-Vannesluoma myös koettiin soveltuvimmaksi vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojen osalta. Muutosjohtamiskokemus ja kehitysorientoitunut toimintatapa antavat kaupunginhallituksen mukaan erinomaiset edellytykset toimia teknisen johtajan tehtävässä.

Ennen nykyistä tehtäväänsä Imatran kaupungininsinöörinä Ala-Vannesluoma on toiminut Imatralla kaupungin liikenneinsinöörinä, hallintoinsinöörinä, joukkoliikenneasiantuntijana ja suunnitteluinsinöörinä. Lisäksi Ala-Vannesluomalla on työkokemusta yksityissektorin tehtävistä mm. insinööritoimistoista.

Kaupunginhallituksen esityslista on luettavissa osoitteessa www.kotka.fi/esityslistat

 

 

The post Päivi Ala-Vannesluoma on Kotkan uusi tekninen johtaja appeared first on Kotkan kaupunki.