*ship Startup Festival kokoaa Höyrypanimolle 30 tulevaisuuden startupia sekä toistasataa vierailijaa

Kotkan Höyrypanimolla järjestetään torstaina ja perjantaina kaksipäiväinen *ship Startup Festival, joka on vuodesta 2015 asti järjestetty kilpailu- ja mentorointitapahtuma esi- ja alkuvaiheen startup-yrityksille.
Tänä vuonna kilpailu keräsi ennätysmäärän hakemuksia ympäri Suomen. Kilpailuun valittiin 56 hakijasta 30 tarkoin valittua laadukasta hakijaa. Tulevan tapahtuman onnistunutta valmistelua on tukenut alueen toimijoiden aktiivinen kiinnostus ja sitoutuminen tapahtuman edistämiseen.

*ship Startup Festivalin järjestelyistä vastaa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kansainvälinen opiskelijatiimi. Tiimissä on mukana opiskelijoita lähes kymmenestä eri maasta, eri koulutusohjelmista sekä eri kampuksilta. Tapahtuma tarjoaa Kotkalle maistiaisia siitä, miten Xamkin uusi kampus tulee elävöittämään Kotkan ydinkeskustaa.

Tapahtuman keskeisenä sisältönä ovat myös huippupuhujien key note -puheenvuorot. Mukana tapahtumassa nähdään mm. Sitran ennakointi- ja strategiajohtaja Katri Vataja, joka tuo tapahtumaan ennakoinnin ja tulevaisuusajattelun osaamista erityisesti sosiaalisen vaikutuksen ja arvon yrityksille sekä startupeille. Mukana on paljon muitakin mielenkiintoisia luentoja, puhujat löytyvät *shipin ohjelmasta.

 

The post *ship Startup Festival kokoaa Höyrypanimolle 30 tulevaisuuden startupia sekä toistasataa vierailijaa appeared first on Kotkan kaupunki.