UUSIMPIA TULOKKAITA KOTKAN YRITTÄJIIN: LIFESTYLE BELLO-MIO

Yrittäjä Johanna Nuuttila-Reingoldt
lifestylebellomio@gmail.com
Kauppakatu 3, 48100 Kotka

Johanna on moni-ala yrittäjä. Viimeisimmän Lifestyle Bello-Mion lisäksi hänellä on yhdessä miehensä Toni Reingåldin kanssa Sagatta Oy ja Hotelli Kotola.

Bello-Mio avattiin aprillipäivänä 2022.

Nuuttila-Reingoldt suoritti vuonna 2015 sisustus-stailaajan ammattitutkinnon. Sen jälkeen hän on tehnyt muutamiin kohteisiin sisustussuunnitelmia ja stailauksia. Lifestyle Bello-Mio on jatke tälle.

Kun astuu sisään tulee tunne keskieurooppalaisesta boutiquesta, jossa sisustus ja myytävät asut ovat sopusoinnussa keskenään. Tarjolla on yksilöllisten vaatteiden lisäksi asusteita ja sisustustavaraa.
Brändejä on nyt useita ja kevättä on jo nähtävissä liikkeessä.
Merkit ovat pääosin tanskalaisia ja hollantilaisia. Kotimaisen Kivikivi Oy:n pellavaiset vaatteet ja lifestytuotteet löytyvät nyt myös Kotkasta.
Johanna auttaa asiakasta löytämään tarvittaessa juuri hänelle sopivan kokonaisuuden tai lisäasusteen jo olemassa olevaan asuun.

Kenelle Lifestyle Bello-Mio on tarkoitettu?
Mallistot on suunniteltu nuorille aikuisille, keski-ikäisille ja vähän iäkkäämmille. Jokaiselle, joka haluaa trendikkäitä vaatteita.
Johanna kertoi haaveilleensa kaupan perustamisesta jo vuosia sitten.
Kaverit ovatkin kuittailleet hänelle, että saithan sen aikaan. Nyt oli oikea aika, kun lapset ovat isoja ja voi omistautua kaupalle ja kauneudelle.

Miksi Johanna Nuuttila-Reingold liittyi Kotkan yrittäjiin
Johannalle tärkeimmät kriteerit olivat verkostoituminen, yhteistyö muiden yrittäjien kanssa, tiedon vaihto ja yhteiset tilaisuudet.